Förskolemamman

Johanna heter jag och är 26 år, arbetar som förskollärare på en förskola som har fem avdelningar. Jag bor tillsammans med min underbara sambo och vår son, född i februari 2012, väntar barn nummer två som är beräknad att komma vid årsskiftet 14/15.

Fika på stan

Publicerad 2014-08-30 13:47:43 i Allmänt,

Idag hade jag och lilleman bestämt fika på stan med en kompis vi inte sett på evigheter. Hon visste inte att det är bebis på G så precis innan vi gick fram till dem så mms:ade jag en bild på bebis i magen. Hon blev chockad och gratulerade så mycket. Vi gick till ett fik och fikade och sedan gick vi en sväng på stan. Jag hade bestämt att jag och min goding skulle ha mys-lördag med lunch på stan. Det slutade med att min kompis och hennes lilla hängde på, så det som skulle bli en snabb-fika slutade med tre timmar tjöt, fika och lunch. Vilket var mycket trevligt. Vi åt thai-buffé vilket är perfekt för en gravid-mamma som är mycket hungrig hela tiden och ett matvrak till son har jag ju också. *Tummen upp*

Nu sover lilleman och har så gjort sedan vi kom hem, så när han vaknar tänkte jag att vi ska ha filmmys eftersom vädret inte är så kul idag. Sen hoppas vi att pappan kommer hem snart så vi kan få lite mys med honom också eftersom han var på golf igår också och inte var hemma förrän nästan läggdags.

Imorgon ska vi hälsa på kompisar och deras lilla tös, de har precis flyttat till hus, så det ska bli spännande och dessutom vet dem ingenting om bebis heller så ett avslöjande till imorgon, vet dock inte hur vi ska berätta än eller om vi ska låta lilleman göra det.
Till grannen sa han att han skulle få en lillebror vilket vi inte vet, det kan ju vara en lillasyster. Jag försöker alltid prata om bebisen och inte om kön alls eftersom vi aldrig kan veta bara ana och gissa.

Hur berättade ni för familj, kompisar m.m.? Alltid kul att veta. ;-)

Ha en trevlig lördags eftermiddag och kväll!!
/Johanna

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela